موضوعات مطالب
آرشيو مطالب
صفحه ها
آمار و امكانات
درباره وبلاگ

هرچند تاكنون درباره نماز ، پایگاه ها و صفحات مجازی ارزشمندي نشر يافته است، ولي در رسانه سعی داشته ایم با نگاه نو ، تدوين و دسته بندي مناسب جوانان و نوجوانان را به این مسیر رهنمون باشیم. اين مجموعه شامل بخش ها و موضوعات مختلفي شامل : جايگاه والاي نماز در ميان عبادت ها ،آثار و برکات نماز بر روي فرد و جامعه و نقش نماز در زندگي و روش هاي آن معلوم مي گردد. و دراین راستا راهكارهاي جذب كودك و نوجوان به نماز مانند: تشويق و تحسين، كردار نه گفتار، اخلاق خوش و اُنس با كودك و نوجوان، ميانه روي و... با بیان حکایات ، احادیث ، الگوها و... آورده شده است. باشد که این مجموعه ما و فرزندانمان را در مسیر برپا كنندگان نماز یاری گر باشد.
سایر امکانات
پيامبر صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله : اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند، آرزو مى كند كه سراسر سال، رمضان باشد
دعای سریع الاجابه

کفعمى در کتاب«بلد الامین»دعایى به روایت از موسى بن جعفر(ع) نقل کرده و گفته است:این دعا عظیم الشأن‏ و سریع الاجابة است،و آن دعا این است:
اللَّهُمَّ إِنِّی أَطَعْتُکَ فِی أَحَبِّ الْأَشْیَاءِ إِلَیْکَ وَ هُوَ التَّوْحِیدُ وَ لَمْ أَعْصِکَ فِی أَبْغَضِالْأَشْیَاءِ إِلَیْکَ وَ هُوَ الْکُفْرُ فَاغْفِرْ لِی مَا بَیْنَهُمَا یَا مَنْ إِلَیْهِ مَفَرِّی آمِنِّی مِمَّا فَزِعْتُ مِنْهُ إِلَیْکَ اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِیَ الْکَثِیرَ مِنْ مَعَاصِیکَ وَ اقْبَلْ مِنِّی الْیَسِیرَ مِنْ طَاعَتِکَ یَا عُدَّتِی دُونَ الْعُدَدِ وَ یَا رَجَائِی وَ الْمُعْتَمَدَ وَ یَا کَهْفِی وَ السَّنَدَ وَ یَا وَاحِدُ یَا أَحَدُ یَا قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ اللَّهُ الصَّمَدُ لَمْ یَلِدْ وَ لَمْ یُوْلَدْ وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوا أَحَدٌ،
خدایا!تو را در محبوبترین چیزها نزدت که یگانه ‏پرستى است اطاعت نمودم،و تو را در مبغوض‏ترین چیزها که کفر است نافرمانى نکردم،پس آنچه از گناهان بین این دو است بر من بیامرز،اى آن‏که گریزگاهم تنها به جانب اوست، از آنچه از آن به سویت پناه آوردم مرا ایمنى بخش،خدایا!بیامرز از نافرمانیهاى بسیارم را در پیشگاهت،و طاعت اندکم را در آستانت بپذیر، اى تنها توشه‏ام از میان توشه ‏ها،و اى امید و آرامش،و پناه و تکیه‏ گاهم،و اى یگانه و یکتا، اى که گفتى«بگو او خداى یکتاست،خداى بى‏نیاز است،نه زاده و نه زاییده شده،و برایش همتایى نبوده است»


برچسب :
نوشته شده در يکشنبه 1394/1/30 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر
اهمیت نماز در احادیث و روایات

نماز نور است

قَالَ رسول الله صلی الله علیه و آله : الصَّلَاةُ نُورٌ.
رسول الله صلی الله علیه و آله فرمود: نماز نور است. (إرشاد القلوب إلی الصواب، ج‏1، ص 74)
نماز نور مؤمن
قَالَ النبی صلی الله علیه و آله : الصَّلَاةُ نُورُ الْمُؤْمِن.‏
پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: نماز نور مومن است. (مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل، ج ‏3، ص 92؛ نهج‌الفصاحه، ص 550)
محبوب پارسایان
قَالَ امیرالمومنین علی علیه السلام : الصَّلَاةُ قُرْبَانُ‏ کُلِّ تَقِیٍّ.
امام علی علیه السلام فرمود: نماز وسیله تقرب و نزدیک شدن هر پارسایی به خداست. (تحف العقول، ص 110؛ نهج‌البلاغه (صبحی الصالح)، ص 494؛ خصال، ج 2، ص620)
نور چشم پیامبر صلی الله علیه و آله

قَالَ النبی صلی الله علیه و آله : ‏جُعِلَ قُرَّةُ عَیْنِی‏ فِی الصَّلَاة.
پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: روشنی چشم من در نماز قرار داده شده است. (کافی، (ط - الإسلامیة)، ج‏5، ص 321؛ بحارالانوار، ج 16، ص 249)


برچسب :
نوشته شده در شنبه 1394/1/29 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر
نماز عاملی برای کسب علم و دانش
رشد تحصیل و دانش اندوزی یکی از موفقیت های مهم زندگی است که بسیاری از خانواده ها در مورد خود و فرزندانشان بر آن تأکید دارند.
با توجه به آثار مختلف نماز مانند تکامل و خودسازی اخلاقی، صبر، ثبات شخصیت، نظم، تمرکز ذهن و تقویت اراده، می توان زمینه مناسبی را برای کسب دانش فراهم نمود. یعنی تقریباً تمام عواملی که برای رشد تحصیلی فرد لازم است در آثار نماز وجود دارد. به عبارت دیگر، نمازگزار واقعی فضای مناسبی را جهت کسب دانش مهیا می کند و نمازگزار در راستای رسیدن به حقیقت هر لحظه بیش از پیش به علم اندوزی روی می آورد.
گذشته از این، آرامش، سلامت و امنیت روانی یکی از مهم ترین عوامل زمینه ساز کسب دانش است و بدون آن ها نمی توان در این مسیر به موفقیّت شایانی دست یافت. خاطرات و حکایت هایی که از رابطه علم اندوزی و بندگی در تاریخ وجود دارد، تا آن حد متواتر است که در این نوشتار، حتّی به گوشه ای از آن نمی توان اشاره کرد. با این حال، خاطره ابوعلی سینا را بسیار نقل کرده اند که چون در مسایل دشوار علمی گرفتار می شد، نماز می گزارد و از درگاه خداوند راه حل می طلبید.

برچسب :
نوشته شده در جمعه 1394/1/28 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر

X