موضوعات مطالب
آرشيو مطالب
صفحه ها
آمار و امكانات
درباره وبلاگ

هرچند تاكنون درباره نماز ، پایگاه ها و صفحات مجازی ارزشمندي نشر يافته است، ولي در رسانه سعی داشته ایم با نگاه نو ، تدوين و دسته بندي مناسب جوانان و نوجوانان را به این مسیر رهنمون باشیم. اين مجموعه شامل بخش ها و موضوعات مختلفي شامل : جايگاه والاي نماز در ميان عبادت ها ،آثار و برکات نماز بر روي فرد و جامعه و نقش نماز در زندگي و روش هاي آن معلوم مي گردد. و دراین راستا راهكارهاي جذب كودك و نوجوان به نماز مانند: تشويق و تحسين، كردار نه گفتار، اخلاق خوش و اُنس با كودك و نوجوان، ميانه روي و... با بیان حکایات ، احادیث ، الگوها و... آورده شده است. باشد که این مجموعه ما و فرزندانمان را در مسیر برپا كنندگان نماز یاری گر باشد.
سایر امکانات
پيامبر صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله : اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند، آرزو مى كند كه سراسر سال، رمضان باشد
تکتف یعنی چه ؟حکمش چیست و از چه زمانی وارد شده؟

طبق عقیده شیعه تکتف یا تکفیر یعنی دست بسته نماز خواندن، این عمل از زمان خلیفه دوم وارد دین شده است و از بدعت­های ایشان است. با  توجه به روایات در زمان رسول الله (ص) تکتف وجود نداشته است و از سوی خلفا, پس از رحلت رسول اکرم (ص ) صورت گرفت - عموما از زمان عمر خلیفه دوم مرسوم شد.

به عنوان نمونه وقتی اسیران فارس را نزد وی آوردند, آنان مقابل عمر دست بسته ایستادند. وی علت این عمر را جویا شد, گفتند ما مقابل امیران و بزرگان خود به جهت احترام این گونه می ایستیم . عمر از این نحوه اظهار ادب خوشش آمد و گفت خوب است ما هم در مقابل خداوند در نماز این گونه بایستیم [1].

  امام باقرعلیه السلام فرمودند: وعلیک بالاقبال علی صلاتک ... قال فلا تکفر فانما یصنع ذالک المجوس:  برتوباد بر توجه قلبی به نمازت ... و دست روی دست نگذار زیرا این کار مجوس است[2] همچنین در حدیث اربع مائه از  امیرالمومنین (ع) آمده: لایجمع المسلم یدیه فی صلاته وهو قائم بین یدی الله عز وجل یتشبه باهل الکفر یعنی المجوس[3]
مسلمان نباید در حالی که در نماز مقابل خداوند ایستاده است دستانش را کنار هم جمع کند که این کار مجوسیان است ونباید به آنها شبیه شد.
 پس تکتف یکی از مبطلات نماز است و اگر به عنوان فعل مستحبی انجام شود تشریع است و تشریع بدعت و حرام است زیرا عبادات باید طبق دستور انجام شود و چنین دستوری از طرف خداوند نداریم.

پی نوشت ها
[1]. مستند العروه الوثقی , آیت الله خویی , ج 4, ص 445 - جواهرالکلام , ج 11, ص 19.
[2]. وسایل الشیعه ج4 باب 15 [15]
[3] . الخصال ؛ ج‏2 ؛ ص622

مرکز تخصصی نماز
مزینانی



برچسب :
نوشته شده در چهارشنبه 1394/3/20 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر

X