موضوعات مطالب
آرشيو مطالب
صفحه ها
آمار و امكانات
درباره وبلاگ

هرچند تاكنون درباره نماز ، پایگاه ها و صفحات مجازی ارزشمندي نشر يافته است، ولي در رسانه سعی داشته ایم با نگاه نو ، تدوين و دسته بندي مناسب جوانان و نوجوانان را به این مسیر رهنمون باشیم. اين مجموعه شامل بخش ها و موضوعات مختلفي شامل : جايگاه والاي نماز در ميان عبادت ها ،آثار و برکات نماز بر روي فرد و جامعه و نقش نماز در زندگي و روش هاي آن معلوم مي گردد. و دراین راستا راهكارهاي جذب كودك و نوجوان به نماز مانند: تشويق و تحسين، كردار نه گفتار، اخلاق خوش و اُنس با كودك و نوجوان، ميانه روي و... با بیان حکایات ، احادیث ، الگوها و... آورده شده است. باشد که این مجموعه ما و فرزندانمان را در مسیر برپا كنندگان نماز یاری گر باشد.
سایر امکانات
پيامبر صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله : اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند، آرزو مى كند كه سراسر سال، رمضان باشد
اهمیت سجده در میان عبادات

اهمّیّت سجده در میان عبادات

از دیدگاه اسلام سجده براى خداوند مهمترین عبادت، یا از مهم‌ترین عبادات است و همان گونه که در روایات آمده، انسان در حال سجده از هر حال دیگر به خدا نزدیکتر است، پیشوایان بزرگ به خصوص رسول خدا (صلى الله علیه و آله) و اهل بیت (علیهم السلام) سجده‌هاى طولانى داشتند.

سجده‌هاى طولانى براى خدا، روح و جان انسان را پرورش مى‌دهد و بارزترین نشانه‌هاى عبودیّت و خضوع در پیشگاه پروردگار است. به همین دلیل در هر رکعت نماز دستور دو سجده داده شده است، و سجده شکر و سجده‌هاى واجب و مستحب تلاوت قرآن نیز از بارزترین مصادیق سجده است.

انسان در حال سجده همه چیز جز خدا را فراموش مى‌کند، و خود را به او بسیار نزدیک مى‌بیند و بر بساط قرب او جاى مى‌گیرد.

استادان سیر و سلوک و عرفان، و معلّمان اخلاق بر مسأله سجده تأکید فراوان دارند.

مجموع آنچه در بالا گفته شد، دلیل روشنى بر حدیث مشهورى است که هیچ کار انسان براى شیطان ناراحت‌کننده‌تر از سجده نیست، و در حدیث دیگرى مى‌خوانیم: «پیغمبر اکرم (صلى الله علیه و آله) به یکى از یاران خود فرمود: اگر مى‌خواهى در قیامت با من محشور شوى براى خداوند قهّار سجده‌هاى طولانى بجا آور» ;

«وَ إِذَا أرَدْتَ أنْ یَحْشُرَکَ اللهُ مَعِى یَوْمَ الْقِیَامَةِ فَأطِلِ السُّجُودَ بَیْنَ یَدَىِ اللهِ الوَاحِدِ الْقَهّارِ» .


--------------------------------------------------------------------

 ١ ) . سفینة البحار، مادّه سجود.

منبع: کتاب شیعه پاسخ می گوید


برچسب :
نوشته شده در چهارشنبه 1394/4/31 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر
امیرمومنان و قرائت سوره توحید در همه نمازها
امیر مومنان وقرائت قل هو الله احد در همه نماز ها


پیامبر خدا امیر المومنین را برای سریه ای فرستاد.بعد که جنگ تمام شد و برگشتند، از کسانی که همراه امیرالمومنین رفتند پرسیدند: در این سفر برشما چه گذشت؟
چون شیوه حضرت این بود که وقتی اشخاصی را به جایی میفرستاد، بعد که برمیگشتندف از ماجرا میپرسید.
امیرالمومنین را امیر آن غزوه قرار داد.بعد پرسید که در این مسیر برشما چه گذشت؟ گفتند: آنچه دیدیم خیر بود، جز یک چیز، پیامبر پرسید که آن یک چیز چه بود؟
گفتند: علی علیه السلام در هر نمازی سوره توحید را میخواند.
این کلمه خیلی مغز دارد، معلوم میشود که اصحاب در مقام کار بودند.این ها به مختصر قانع نبودند.
مثلا توقع داشتند امیرالمومنین در نماز سوره آل عمران بخواندف اما این سوره مختصر یک خطی را خوانده. این را به عنوان اعتراض گفتند.
حضرت رسول امیرالمومنین را  خواست.
امیرالمومنین کسی است که نفس پیامبر است و پیامب نفس امیرالمومنین.
سوال پیامبر از امیرمومنان هم حسابی دارد و مقصود این است که مطالبی را به دیگران بفهماند.
پیامبر پرسید:یا علی چرا در همه نماز ها سوره توحید را خواندی ؟
حضرت جواب داد:لحبی لقل هو الله احد
به خاطر آن محبتی که به این سوره دارم.
بعد رسول خدا فرمود یا علی محبت تو به این سوره در اثر این است که اول خدا، محبتش به تو تعلق گرفته، بعد دنبال او، توشدی محب این سوره این کلمه بهت آور است.!
فرمود:حب تو به این سوره عادی نیست؛ قبل از این که تو به این سوره محبت پیدا کنی خدا به تو محبت پیدا کرد.و نتیجه مطلب این است.خلاصه خدا خیلی تور ا دوست داشته و در اثر آن دوستی، محبت این سوره به قلب تو افتاده.
آثار تکرار سوره توحید:
در روایتی آمده است: اگر این سوره را بعد از نماز صبح یازده مرتبه بخواند، به رغم انف شیطان گناه نمیکند.معلوم میشود شیطان خیلی فعال است که این سوره  خوانده نشود.

مهم این جهت است که میگوید: بعد از نماز صبح یازده مرتبه بخواند.شب هم وقت خواب یازده مرتبه.

______________________________________________

برگرفته از کتاب نفس نفیس خاتمیت نوشته آیت الله وحید


برچسب :
نوشته شده در سه شنبه 1394/4/30 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر
چشمه الحمد

کلیـد راز بــزرگی است هــر کــلام نماز

چــه بـاشکوه و عظیم است ازدحام نماز

نسیــم بــارش نـور اسـت در کویر وجود

سحـــر به مسجد آدینـه هـا، ســلام نماز

طنـین بانــگ اذان آیــد از مــنارة شــهر

جهــان خفته به پــاخــاست بـا قیام نماز

به سوی قبلة ایثار، این چه غوغـایی است

حضـور مـــردم مشـــتاق در نظــام نماز

دوبــاره خطبــة مــزدای فتـح می خواند

پیمبـــرانه بــه محــراب خون، امام نماز

گریخــت خـیل سـاطی ازاســم بســم ا...

حصار مظلـمه درهــم شکست، نام نماز

شتاب خلق خروشان به سوی کعـبه خون

حماسه های یقـین است در پیـــام نمـاز

بکن زچشمة « الحمد» دشت جان سیراب

بخـوان کــه زخم نهان بخشد التیام نماز

بنوش شهد شهادت به زیر بیرق حق

کــه با نبــرد تــو پـــاینده شد قوام نماز

نصر ا.. مردانی


برچسب :
نوشته شده در يکشنبه 1394/4/28 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر
به من نماز بیاموزید

یکی از علمای محترم قم نقل می‌کرد: «یک نفر از اهالی باکو که با من آشنا بود، در قم مهمان ما شد. ضمن صحبت‌ها به او گفتم: فردا نماز جمعه برگزار می‌شود. اگر موافق باشید، در این نماز شرکت می‌کنیم، اما چندان تمایلی نشان نداد. فردای آن روز نزدیک ظهر بار دیگر نماز جمعه را یادآور شدم و پرسیدم: آیا دلیل خاصی دارد که نمی‌خواهید به نماز جمعه بیایید؟ گفت: خیر، ولی از این می‌ترسم که به دلیل وضو و ندانستن ذکرهای نماز مورد تمسخر مردم واقع شوم. من گفتم: نگران نباشید. اینجا کسی با شما کاری ندارد. او پذیرفت و به هر حال وارد مصلی شدیم؛ امام جمعه در حال خطبه بود؛ من پاره‌ای از مفاهیم خطبه را برایش ترجمه می‌کردم. خطبه به پایان رسید. مؤذن اذان سر داد. طنین اذان از یک‌سو و زمزمه ذکر نمازگزاران از سوی دیگر، فضایی نورانی ایجاد کرده بود. امام به نماز ایستاد و نمازگزاران به پا خاستند. من به دوست آذری خود گفتم: تو نیز می‌توانی با مردم هماهنگ و با آنها خم و راست بشوی. گفت: من نمی دانم چه بگویم و تنها صلوات را خوب می‌دانم.
گفتم: تو همان را تا آخر نماز زمزمه کن. نماز پایان یافت و مردم پراکنده شدند و ما نیز به سوی منزل روانه شدیم. قابل توجه این است که او در راه می‌گفت: حالا فهمیدم که شما بر حق هستید و از من تقاضا کرد نماز را به او یاد دهم. در چهره‌اش آثار تحولی نورانی موج می‌زد و لرزه شوق بر تن داشت، ولی چیزی دستگیرم نشد.
پیش خود گفتم: این آقا یک نماز بدون وضو و قرائت به جای آورده، حالا درباره حقانیت ما اظهارنظر می‌کند؛ البته من نتوانستم کنجکاوی خود را پنهان دارم. بنابراین پرسیدم: تو از کجا فهمیدی که ما بر حق هستیم؟
پاسخی که داد، مرا هم دگرگون ساخت؛ گفت: از آنجا که وقتی در رکعت دوم به سجده افتاده بودم، با همین گوش سر شنیدم که از طرف مصلی ندایی به سوی من می‌آید و با زبان آذری محلی خودمان می‌گوید: به‌ خانه ما خوش آمدی. من دریافتم که این ندا سروش غیبی است که روح پژمرده‌ام را طراوتی تازه می‌دهد. شما را به خدا، مرا با خدا آشنا سازید؛ به من نماز بیاموزید».
1



برچسب :
نوشته شده در جمعه 1394/4/26 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر
آیات نماز به تفکیک سوره- سوره قیامت

آیه

نام سوره

پیام آیه

ترجمه آیه

تفسیر آیه

آیه 31

سوره مبارکه قیامت

تارک الصلات به سختی جان می دهد

پس نه تصدیق کرد ونه نماز گزارد

مراد از اینکه فرمود:" نه تصدیق کرد و نه نماز خواند"، تصدیق دعوت حقى است که قرآن کریم متضمن آن است، و مراد از" نماز نخواندن" این است که توجه بندگى و عبادت که همان نماز و عمود دین است به خداى تعالى نکرد..ترجمه المیزان/ج20/ص182


برچسب :
نوشته شده در دوشنبه 1394/4/22 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر
شرط داماد شدن

شهید بهشتی درباره حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا شیخ ابراهیم ریاضی فرمود: «خدا آقای شیخ ابراهیم ریاضی را رحمت کند؛ ایشان از فضلای برخاسته از قم بود، عالمی ارزنده، خادم و مردمی بود».
یکی از ارادتمندان ایشان می‌گوید: «ایام جوانی به بطالت و سستی گذشت و حسرت و افسوس آن باقی ماند. بی‌همتی و فریب شیطان از من انسانی بی‌قید و گریخته از زیبایی‌های دین ساخته بود. اهل نماز و نیاز نبودم. یکی از روزها گوشه خیابان ایستاده بودم که شیخ ابراهیم ریاضی از آنجا عبور می‌کرد. او سر به زیر داشت و چون روبه‌روی من رسید، نگاهی به من انداخت. من بی‌اختیار، سلامی خشک از دهانم پرید، اما شیخ همین سلام بی‌رمق را آغاز یک ارادت کرد و زلالی از معرفت به جانم سرازیر ساخت. او از رفتن باز ایستاد. به گرمی جواب سلام مرا داد و پیش من آمد، احوال‌پرسی گرمی کرد؛ چنان‌که گویی هیچ غربت و بیگانگی بین من و او نیست. پس از آن، سر سخن را با من باز کرد و نقطه آغازینی را که هدف گرفت، بسیار حساس بود. به من گفت: زن داری؟ گفتم: نه. گفت: چرا زن نمی‌گیری؟ با همان آداب و لحن کلام پرسه‌زنان ولگرد گفتم: کی به ما زن می‌ده؟ گفت: یک دختر خوب سراغ دارم؛ می‌خواهی بروی مقدمات آن را آماده کنی تا آن را برای تو عقد کنم؟
باورم نمی‌شد، اما او جدّی می‌گفت. خوب نیز نفهمیدم که در خشت خام جان من چه دید که دیگران در آینه انسانیتم ندیدند. با این حال، بی‌میل نبودم و رضایت خود را به او فهماندم. ایشان گفتند: خانه مدیر بروید و دخترش را خواستگاری کنید. بعد از انجام مقدمات مرا خبر کنید تا بیایم خطبه عقد را بخوانم.
ـ مدیر مدرسه اسلامی نجف‌آباد؟
برایم بسیار غیرمنتظره بود که کسی چون من به خواستگاری دختر مدیر برود. در افکار خود غرق بودم که شیخ مهلتی نداده، راهش را گرفت و رفت. به هر حال، با هماهنگی، از دختر مدیر خواستگاری کردیم و آنان به پشتوانه شیخ، ما را پذیرفتند، ولی شرط کردند که هرگز نماز داماد ترک نشود و دوم اینکه لب به شراب نزند. پذیرش این دو شرط ابتدا از طرف شیخ به نیابت از من و به قصد تعلیم من و بعد هم از طرف خودم انجام شد. پس از آن روز شراب‌خواری را کنار گذاشتم و اولین سجده‌ها را به درگاه بی‌نیاز بردم. این عمق عمل خالص و تأثیر نَفَس پاک یک مرد الهی بود که با قلوب آماده چنین می‌کرد».
1



برچسب :
نوشته شده در يکشنبه 1394/4/21 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر
آثار و برکات نماز جماعت بر پرتو قرآن و احادیث
کته تاریخی جالب توجه در این است که آن هنگام که پیامبر اکرم (ص) و امیرمومنان علی (ع) و حضرت خدیجه (س) تنها مسلمان روی زمین بودند نماز را به جماعت می خواندند عفیف کندی می گوید :
من تاجر بودم سالی به مکه آمدم امر بس شگفتی را مشاهده نمودم، دیدم همه ی مردم به بتهای چوبی وفلزی و سنگی در کعبه متوجه هستند در این میان فقط سه نفر به سوی شام (مسجد الاقصی) عبادت می کنند عباس بن عبدالمطلب نزد من بود از او پرسیدم اینها چه کسانی هستند و چه می کنند؟ گفت : آن مرد که جلو ایستاده برادر زاده ام «محمد» است و پسری که سمت راست او ایستاده برادر زاده دیگرم «علی» است و زنی که با آنها نماز می گذارد «خدیجه» همسر «محمد» است و زیر آسمان خدا جز این سه نفر کسی بر این آیین نیست (ابن اثیر اسد الغابه ج 3 ص 414 ، مصر ، بی تا)
نماز جماعت به عنوان مظهر تشکل و نظم در اسلام می باشد ، در مسجد یا هرکجا حتی در میدان کارزار و همه ، غنی و فقیر، توانگر و ناتوان ، پیر و برنا، مرد و زن ، همه در کنار هم به جماعت ایستاده اند و امام در جلو و در پایین ترین سطح قرار دارد. و حتی در جاهایی مانند دشت شیب دار اگر امام بیش از چهار انگشت بسته بالاتر از مامومین قرار گیرد نماز اشکال دارد (به نقش عملی آن در جامعه توجه شود) و همه هماهنگ و تا قبل از این که امام کاری را انجام دهد دیگران نباید پیشروی کنند و حتی اگر درجایی سهواً کاری را انجام داند باید برگردند و با امام هماهنگ شوند و اگر عقب افتادند خود را برسانند .
آیاتی از قرآن کریم و روایات فراوانی درباره آثار و برکات نماز جماعت وجود دارد که در این مقاله به آن پرداخته شده است .

مقدمه

« ان الله یدافع عن الذین آمنوا ... الذین ان مکناهم فی الارض اقاموا الصلاة ...» (حج 38 و 41)
همانا خداوند از مومنان دفاع می کند ... کسانی که چون در زمین به آنها قدرت دادیم نماز را بر پا نمودند .
«نماز» کلمه ای پهلوی به معنی پرسش ، بندگی ، طاعت ، نیاز و سجود است .
در زبان عرب «صلاة» اسم در محل مصدر است که در دو باب (فعل یفعل) و (فعل یفعل) در ثلاثی مجرد به کار رفته است و در باب های افعال (اصلاء) تفعیل (تصلیه) افتعال (اصطلاء) و تفعل (تصلی) به کار رفته است و معانی آن عبارت است از :
1. توجه و انعطاف ، علامه طباطبایی در تفسیر المیزان ذیل آیه 43 سوره احزاب این معنی را جامع ترین معنا می داند .
2. دعا
3. تعظیم و تبریک
4. تقدس و تحمید و تسبیح
5. صلاء و نار و آتش ، حرارت و گرما، برافروختن آتش ، بریان وبرشته نمودن ، گرم و سرخ و داغ کردن سوزاندان داخل آتش نمودن و چشیدن آتش .
6. استغفار و طلب آمرزش
صلاه از جانب خدا رحمت و برکت از جانب ملائک استغفار و تسبیح و از سوی مردم، دعا و تضرع است .
وقتی در نماز تکبیره الاحرام گفته می شود انسان رابه این اندیشه وا می دارد که همه ی آفرینش با تمام شکوه و عظمتش در مقابل خالق هستی بخش کرنش می کند و خداوند بزرگتر از آن است که در وصف آید یعنی همان مبداء و بی نهایت عظمتی که انسان با بر پا داشتن نماز با او هماهنگ می شود و کلمه ای که می تواند بیانگر این شکوه باشد همان «الله اکبر» است لذا نماز گزار سیر تکاملی و ملکوتی خود را می یابد و با خود می گوید اگر همه ی مشکلات و یا شیاطین جن و انس بر من بشورند من با عصای اعجاز آمیز نماز خود را با عظمت و قدرت بی حد الهی پیوند می زنم و از او که مافوق قدرتهاست مدد می جویم و با ردائی پاک و قلبی مملو از عشق به خالق ، اهریمنان درونی وبیرونی را کنار می زنم و در دریای الوهیت ذات اقدس الهی پیوند می زنم .
راغب اصفهانی در مفردات طی روایتی می نویسد : « المصلین کثیر و المقیمین لها قلیل » نماز خوان ها بسیارند ولی برپا دارندگان آن اندکند . در قرآن کریم واژه صلاه و مشتقات آن 129 بار به کار رفته است و مومنان را اقامه کنندگان نماز می شمارند و درباره افراد سست ایمان می فرماید : « فویل للمصلین الذین هم عن صلاتهم ساهون » (ماعون 5) بدون شک یکی از راه های اقامه و برپا داشتن نماز ، جماعت برگزار نمودن این فریضه الهی است .
اساساً در بسیاری از ادیان عبادت به صورت دسته جمعی برگزار می شود و در اسلام نیز باید تا حد امکان ، نماز به جماعت برگزار گردد. در این نوشتار به بررسی آثار و برکات نماز جماعت در پرتو قرآن و احادیث پرداخته می شود و به امید آن که با عمل به این سنت الهی ، از نمازگزاران حقیقی محسوب گردیم .
ان شاء الله .

الف) قرآن

نماز به جماعت ودر مسجد

«و اقیموا الصلاة و آتوالزکاة و ارکعوا الراکعین » (بقره : 43)
نماز را بر پا دارید و زکات را بپردازید و همراه رکوع کنندگان رکوع کنید .
«واقیموا وجوهکم عند کل مسجد» (اعراف 29)
درهر مسجدی روی خود را به سوی خدا کنید .
در دو آیه فوق لزوم پای بندی به حضور در مسجد و برگزاری نماز جماعت تصریح شده است و در احادیث متعدد که متذکر آن خواهیم شد تقید به نماز جماعت مورد سفارش موکد است .

دستور به نماز جماعت حتی برای زنان

« یامریم اقنتی و اسجدی و ارکعی مع الراکعین » (آل عمران 43)
ای مریم برای پروردگار اطاعت کن و سجده به جای آور و با رکوع کنندگان رکوع کن!
طبق آنچه در روایات صحیح ذیل این آیه آمده است نور مقدس پنج تن آل عبا یعنی پیامبر عظیم الشأن(ص) و امیرمؤمنان(ع) و فاطمه زهرا(س) و امام حسن و امام حسین(ع) را به مریم(ع) نشان دادند و از وی خواسته شد که به داخل قدس برود و با آنان نماز بگذارد و از و چنین کرد . بسیاری از علما و فقهای شیعه با توجه به این آیه فتوا بر استجاب جماعت حتی برای زنان داده اند زیرا بسیاری از کارهای دشوار را اسلام از دوش زنان برداشته است مانند جهاد، ولی در خصوص نماز جماعت با رعایت شرایط ، حضور استحباب دارد .


برچسب :
نوشته شده در جمعه 1394/4/19 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر
آیات نماز به تفکیک سوره- سوره کوثر

آیه

نام سوره

پیام آیه

ترجمه آیه

تفسیر آیه

آیه 2

سوره مبارکه کوثر

نمازگزاردن یکی از مهمترین راههای شکرگزاری خداست

پس برای پروردگارت نماز گزار و قربانی کن

این نعمت عظیم و خیر فراوان (کوثر) شکرانه عظیم لازم دارد، هر چند شکر مخلوق هرگز حق نعمت خالق را ادا نمى‏کند، بلکه توفیق شکرگزارى خود نعمت دیگرى است از ناحیه او لذا مى‏فرماید:" اکنون که چنین است، فقط براى پروردگارت نماز بخوان و قربانى کن آرى بخشنده نعمت او است، بنا بر این نماز

آیه 2

سوره مبارکه کوثر

نمازگزاردن یکی از مهمترین راههای شکرگزاری خداست

پس برای پروردگارت نماز گزار و قربانی کن

این نعمت عظیم و خیر فراوان (کوثر) شکرانه عظیم لازم دارد، هر چند شکر مخلوق هرگز حق نعمت خالق را ادا نمى‏کند، بلکه توفیق شکرگزارى خود نعمت دیگرى است از ناحیه او لذا مى‏فرماید:" اکنون که چنین است، فقط براى پروردگارت نماز بخوان و قربانى کن آرى بخشنده نعمت او است، بنا بر این نماز و عبادت و قربانى که آن هم نوعى عبادت است براى غیر او معنى ندارد، مخصوصا با توجه به مفهوم" رب" که حکایت از تداوم نعمتها و تدبیر و ربوبیت پروردگار مى‏کند تفسیر نمونه/ج27/ص272

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

برچسب :
نوشته شده در پنج شنبه 1394/4/18 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر
شرط مسلمانی
افرادی از قبیله بنی‌ثقیف به پیامبر گفتند: «ای محمد! ما حاضریم مسلمان شویم؛ اما به چند شرط:
شرط اول: یکی اینکه بت لات در بین ما باقی بماند. پیامبر نگاهی به آنها کرد و فرمود: نه.
شرط دوم: پس بت‌ها را با دست خود نشکنید.
پیامبر فرمود: اشکالی ندارد؛ کسانی را می‌فرستیم تا بت‌ها را بشکنند.
آنها از بزرگان قبیله بنی‌ثقیف بودند. شنیده بودند که مردم قبایل مختلف گروه‌گروه به مدینه می‌روند و در حضور پیامبر مسلمان می‌شوند. قبل از آمدن به مدینه اطلاع زیادی از اسلام نداشتند. فکر می‌کردند که مثل دیگران مسلمان می‌شوند و مانند گذشته به زندگی پر از جهل و گمراهی خود ادامه می‌دهند؛ بین خودشان قول و قرارهایی گذاشته بودند تا وقتی که به حضور پیامبر رسیدند، شرط‌های خود را برای مسلمان شدن اعلام کنند.
شرط سوم: ما مسلمان می‌شویم، اما نماز نمی‌خوانیم.
پیامبر فرمود: دینی که در آن نماز نباشد فایده و خیری ندارد. مسلمانی که در طول شبانه‌روز در برابر خدای خود سر تعظیم فرود نیاورد و به یاد خدای خویش نباشد مسلمان درستی نیست».1



برچسب :
نوشته شده در چهارشنبه 1394/4/17 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر
نماز عامل جلب رحمت الهی
((وَاقیموا الصَّلاة و آتوا الزّکاة و اَطیعوا الرّسولَ لَعلّکم تَرحمون))

<<نماز را بر پا دارید و زکات بدهید و رسول خدا را اطاعت کنید تا مشمول رحمت شوید>>

آموزش نماز-نوشته:احمد تقدسی نیا-صفحه 14


برچسب :
نوشته شده در سه شنبه 1394/4/16 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر

X