موضوعات مطالب
آرشيو مطالب
صفحه ها
آمار و امكانات
درباره وبلاگ

هرچند تاكنون درباره نماز ، پایگاه ها و صفحات مجازی ارزشمندي نشر يافته است، ولي در رسانه سعی داشته ایم با نگاه نو ، تدوين و دسته بندي مناسب جوانان و نوجوانان را به این مسیر رهنمون باشیم. اين مجموعه شامل بخش ها و موضوعات مختلفي شامل : جايگاه والاي نماز در ميان عبادت ها ،آثار و برکات نماز بر روي فرد و جامعه و نقش نماز در زندگي و روش هاي آن معلوم مي گردد. و دراین راستا راهكارهاي جذب كودك و نوجوان به نماز مانند: تشويق و تحسين، كردار نه گفتار، اخلاق خوش و اُنس با كودك و نوجوان، ميانه روي و... با بیان حکایات ، احادیث ، الگوها و... آورده شده است. باشد که این مجموعه ما و فرزندانمان را در مسیر برپا كنندگان نماز یاری گر باشد.
سایر امکانات
پيامبر صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله : اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند، آرزو مى كند كه سراسر سال، رمضان باشد
آداب باطنی نماز

قَالَ النبی صلی الله علیه و آله : صَلِّ‏ صَلَاةَ مُوَدِّعٍ‏ فَإِنَّ فِیهِ الْوُصْلَةَ وَ الْقُرْبَی‏.
پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: نماز بخوان همچون کسی که می‌خواهد از نماز وداع کند چون در آن نماز رسیدن و قرب به خداست. (بحارالانوار، ج75، ص 200؛ مصباح الشریعة، ترجمه: مصطفوی، ص 321)    

قَالَ امیرالمؤمنین علی علیه السلام : تَعَاهَدُوا أَمْرَ الصَّلَاةِ وَ حَافِظُوا عَلَیْهَا وَ اسْتَکْثِرُوا مِنْهَا وَ تَقَرَّبُوا بِهَا فَإِنَّهَا کانَتْ عَلَی الْمُؤْمِنِینَ کِتاباً مَوْقُوتا.
امام علی علیه السلام فرمود: نماز را بر عهده گیرید وآن را حفظ کنید. زیاد نماز بخوانید و با آن به خدا تقرب جویید، زیرا نماز دستوری است که در وقت‌های خاص بر مومنین واجب شده است. (نهج‌البلاغه (صبحی صالح)، ص 316؛ وسائل الشیعه، ج4، ص30؛ بحارالانوار، ج 79، ص 224)    

قَالَ الصادق علیه السلام : إِذَا اسْتَقْبَلْتَ‏ الْقِبْلَةَ فَآیِسْ مِنَ الدُّنْیَا وَ مَا فِیهَا وَ الْخَلْقِ وَ مَا هُمْ فِیهِ وَ فَرِّغْ قَلْبَکَ عَنْ کُلِّ شَاغلٍ یَشْغَلُکَ عَنِ اللَّهِ تَعَالَی‏.
امام صادق علیه السلام فرمود: هنگامی که برای نماز به جانب قبله ایستادی، دنیا و آنچه در آن است و مردم و آنچه را که به آن مشغولند را فراموش کن و قلب خود را از هر گونه سرگرم کننده‏ای که تو را از خدا باز دارد، فارغ ساز. (مصباح الشریعه، ص 87؛ مستدرک الوسائل، ج 4، ص 95؛ بحارالانوار، ج 81، ص 230)    

قَالَ رسول الله صلی الله علیه و آله : لَیْسَ لَکَ مِنْ صَلَاتِکَ إِلَّا مَا أَحْضَرْتَ‏ فِیهِ‏ قَلْبَکَ.
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: بهره‏ای برای تو از نماز نیست مگر به مقداری که در آن حضور قلب داری. (عدة الداعی و نجاح الساعی، ص 181؛ بحارالانوار، ج 81، ص 259)    

قَالَ امیرالمؤمنین علی علیه السلام : مَنْ‏ أَتَی‏ الصَّلَاةَ عَارِفاً بِحَقِّهَا غَفَرَ اللَّهُ لَه‏.
امام علی علیه السلام فرمود: کسی که نماز به جا آورد در حالی که عارف به حق آن باشد، خداوند او را می‌آمرزد. (تحف العقول، ص 117؛ بحارالانوار، ج 79، ص 207)    

قَالَ النبی صلی الله علیه و آله : رَکعَةٌ مِن‏ عالمٍ‏ باللَّهِ خَیرٌ مِن أَلفِ رَکعَةٍ مِن مُتجاهلٍ بِاللَّه.
پیامبراکرم صلی الله علیه و آله فرمود: یک رکعت نماز کسی که عارف به خدا باشد، بهتر از هزار رکعت نماز کسی است که از خدا غافل باشد. (نهج‌الفصاحه، ص504)    



برچسب :
نوشته شده در يکشنبه 1394/1/23 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر

X