موضوعات مطالب
آرشيو مطالب
صفحه ها
آمار و امكانات
درباره وبلاگ

هرچند تاكنون درباره نماز ، پایگاه ها و صفحات مجازی ارزشمندي نشر يافته است، ولي در رسانه سعی داشته ایم با نگاه نو ، تدوين و دسته بندي مناسب جوانان و نوجوانان را به این مسیر رهنمون باشیم. اين مجموعه شامل بخش ها و موضوعات مختلفي شامل : جايگاه والاي نماز در ميان عبادت ها ،آثار و برکات نماز بر روي فرد و جامعه و نقش نماز در زندگي و روش هاي آن معلوم مي گردد. و دراین راستا راهكارهاي جذب كودك و نوجوان به نماز مانند: تشويق و تحسين، كردار نه گفتار، اخلاق خوش و اُنس با كودك و نوجوان، ميانه روي و... با بیان حکایات ، احادیث ، الگوها و... آورده شده است. باشد که این مجموعه ما و فرزندانمان را در مسیر برپا كنندگان نماز یاری گر باشد.
سایر امکانات
پيامبر صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله : اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند، آرزو مى كند كه سراسر سال، رمضان باشد
نماز و تهاجم فرهنگی
دشمنان انقلاب، پس از آزمودن حربه های اقتصادی و نظامی و بی ثمر بودن آن ها در برابر ایمان و اراده مردم ایران، برای براندازی انقلاب اسلامی مردم ایران، راه دیگری برگزیدند که زحمت و خرج کم تری داشت. استعمار، در طول تاریخ برای رسیدن به اهداف و منافع خود در کشورهای اسلامی از نیرنگ های گوناگونی برای کم کردن غیرت دینی و مظاهر مذهبی در جامعه استفاده کرده است که می توان آن ها را تهاجم فرهنگی نامید.
امروزه، دشمنان انقلاب و اسلام با هجوم گسترده به فرهنگ مذهبی می کوشند دین داران، به ویژه جوانان را از مسیر دین خارج کنند تا به اهداف ضد انسانی و ضد الهی خود برسند. فرهنگ بیگانه با استفاده از ارتباطات، در تمامی خانه ها حضور یافته و همگان را هدف هجوم این فرهنگ قرار داده است. کودک با تماشای یک فیلم کارتون، چگونگی لباس پوشیدن، سخن گفتن، چگونگی ارتباط افراد با یکدیگر، هدف های مطرح شده در فیلم را به آموخته های خود می افزاید و این دانایی، به تدریج در شخصیت و هویت وی جای می گیرد.این در حالی است که یکی از مسایل بسیار مهمی که از سوی جامعه شناسان مطرح می شود، میزان تأثیرگذاری قطعی وسایل ارتباطی بر افکار عمومی است. این، بدان معناست که محرک بیرونی، بیش از محرک درونی، بر فرد تأثیر می گذارد.
پس فرهنگ بیگانه، تهاجم همه جانبه ای را در ستیز با انقلاب اسلامی طراحی کرده که اگر تدبیر هوش یارانه ای اندیشه نشود، فرهنگ غنی دینی ما آسیب می بیند و میزان نمازگزاری کاهش می یابد.
در این شرایط فرهنگی، «نماز» به عنوان بزرگ ترین نماد دینی در دفاع از ساختار معنوی جامعه و تهاجم به فرهنگ بیگانه برای تحت تأثیر قراردادن آن، نقش بسزایی دارد. بی گمان، گسترش فرهنگ نماز می تواند جریان تهاجم دینی ـ فرهنگی غرب بر جهان اسلام را متوقف کند و حتی می تواند فرهنگ غرب را تحت تأثیر قرار دهد و خلأهای معنوی آن را پرکند. در بحث علل بی میلی به نماز، دراین باره بیش تر بحث خواهیم کرد.
روحیه تعهد و خود باوری که در سایه نمازگزاری در افراد جامعه ایجاد می شود، غیرت و تشخص دینی را افزایش می دهد و مانع خود باختگی فرهنگی می شود. گسترش فرهنگ نماز، جایگاه والای ارزش های دینی را برای مردم بیان می کند.


برچسب :
نوشته شده در پنج شنبه 1394/6/26 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر

X