موضوعات مطالب
آرشيو مطالب
صفحه ها
آمار و امكانات
درباره وبلاگ

هرچند تاكنون درباره نماز ، پایگاه ها و صفحات مجازی ارزشمندي نشر يافته است، ولي در رسانه سعی داشته ایم با نگاه نو ، تدوين و دسته بندي مناسب جوانان و نوجوانان را به این مسیر رهنمون باشیم. اين مجموعه شامل بخش ها و موضوعات مختلفي شامل : جايگاه والاي نماز در ميان عبادت ها ،آثار و برکات نماز بر روي فرد و جامعه و نقش نماز در زندگي و روش هاي آن معلوم مي گردد. و دراین راستا راهكارهاي جذب كودك و نوجوان به نماز مانند: تشويق و تحسين، كردار نه گفتار، اخلاق خوش و اُنس با كودك و نوجوان، ميانه روي و... با بیان حکایات ، احادیث ، الگوها و... آورده شده است. باشد که این مجموعه ما و فرزندانمان را در مسیر برپا كنندگان نماز یاری گر باشد.
سایر امکانات
پيامبر صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله : اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند، آرزو مى كند كه سراسر سال، رمضان باشد
حالت‌های مختلف در اتصال به نماز جماعت


ســوال: حالت‌های مختلف در اتصال به نماز جماعت در رکوع رو میشه بیان فرمایید؟

حالت اول: امام در رکوع است و نمازگزار به ذکر رکوع می رسد = نماز درست است

حالت دوم: ذکر رکوع امام تمام شده اما نمازگزار خود را به رکوع می رساند = نماز درست است

حالت سوم: مأموم تکبیره الاحرام را می گوید اما امام سر از رکوع بر می دارد = همه مراجع : نماز فرادی می شود.

(مراجعی مثل امام و مقام معظم رهبری می فرمایند: می تواند به ایستد تا امام به رکعت بعد برسد و از آنجا نماز را ادامه دهد به شرط آنکه امام نماز را خیلی آهسته نخواند. و مراجعی مانند آیت الله سیستانی می فرمایند: می تواند با امام جماعت نماز را ادامه دهد و در رکعت بعد یک تکبیرالاحرام بگوید و آن رکعت را رکعت اول خود قرار دهد)

حالت چهارم: ماموم تکبیره الاحرام را می گوید وبه رکوع می رود اما به رکوع امام نمی رسد یا شک دارد که رسیده یا نه = اگر از ابتدا اطمینان داشت که اگر به رکوع برود میرسد و حال اتفاقاً نرسید فرادی از همانجا صحیح است اما اگر اطمینان به رسیدن نداشت نماز باطل است.



برچسب :
نوشته شده در جمعه 1395/3/28 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر

X