موضوعات مطالب
آرشيو مطالب
صفحه ها
آمار و امكانات
درباره وبلاگ

هرچند تاكنون درباره نماز ، پایگاه ها و صفحات مجازی ارزشمندي نشر يافته است، ولي در رسانه سعی داشته ایم با نگاه نو ، تدوين و دسته بندي مناسب جوانان و نوجوانان را به این مسیر رهنمون باشیم. اين مجموعه شامل بخش ها و موضوعات مختلفي شامل : جايگاه والاي نماز در ميان عبادت ها ،آثار و برکات نماز بر روي فرد و جامعه و نقش نماز در زندگي و روش هاي آن معلوم مي گردد. و دراین راستا راهكارهاي جذب كودك و نوجوان به نماز مانند: تشويق و تحسين، كردار نه گفتار، اخلاق خوش و اُنس با كودك و نوجوان، ميانه روي و... با بیان حکایات ، احادیث ، الگوها و... آورده شده است. باشد که این مجموعه ما و فرزندانمان را در مسیر برپا كنندگان نماز یاری گر باشد.
سایر امکانات
پيامبر صلى‏ الله‏ عليه‏ و‏ آله : اگر بنده ارزش ماه رمضان را بداند، آرزو مى كند كه سراسر سال، رمضان باشد
علل شرکت نکردن دانش آموزان ذر نماز مدرسه

با پیوستن کودک به خانه دوم(مدرسه)به ویژه در دوران نوجوانی که زمان گسستگی از خانواده و پیوستن به جامعه دوستان و همسالان است، آفت پذیری روانی و معنوی بیشتر می شود. کودکان و نوجوانان، بخش زیادی از وقت خود را در مدرسه می گذرانند و مدرسه در شکل دهی شخصیت دانش آموز سهم بزرگی دارد. مدرسه به چند دلیل می تواند بر نمازگزاری در دانش آموزان تأثیر منفی داشته باشد.

الف) تعارض میان بود و نبود

در صورتی که نماز جماعت در مدرسه برگزار شود و دانش آموزان به نماز دعوت شوند، ولی معلمان در نماز حاضر نشوند، دانش آموزان از خود می پرسند اگر نماز خوب است و نماز جماعت خوب تر، چرا معلم من که گاهی خودش نیز این موضوع را در کلاس گفته است، در آن شرکت نمی کند؟

برچسب :
نوشته شده در شنبه 1394/5/3 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (1) نظر
جایگاه نماز در محیط و اجتماع فاسد

انسان، موجودی است اجتماعی که در کنار دیگر انسان ها در جامعه انسانی زندگی می کند و بر اثر برخوردهای اجتماعی از دیگر اعضای جامعه اثر می پذیرد. همان گونه که می تواند بر دیگر اعضا اثر بگذارد. یافته های روان شناسان و دانشمندان رفتار شناس، نشان می دهد که انسان به شدت به محیط اجتماعی خود وابسته است1و به سختی از آن جدا می شود. بسیاری از دانشمندان بر این باورند که مسئله اصلی بشر، نه بقا، بلکه یادگیری زیستن با خود است. انسان نمی تواند در زمانو مکان به گونه ای تنها زندگی کند. انسان، مسایل بسیار زیادی دارد که جنبهاصلی خیلی از آن ها اجتماعی است. این مسایل، بیشتر پی آمد برخورد افراد و گروه ها با یکدیگر است.2


برچسب :
نوشته شده در جمعه 1394/5/2 توسط rasoul1517 | لينك ثابت | (0) نظر

X